MUKA VA: Eerika-hame Simpukka-kuosilla

Midimittaisessa ja leveähelmaisessa Eerika-hameessa on ihanan tilavat taskut sivusaumoissa ja mukava kuminauhavyötärö.

Materiaali on 100% puuvilla, jossa kiiltoa antava satiinisidos.

Tämä hame on tehty klassikoksi ja kovaan käyttöön. Se kestää hyvin 60 asteen pesun ja silityksen kolmella pisteellä.

Kuosi on MUKA VAn omaa tuotantoa, ja sen on piirtänyt merkin suunnittelija Anna Mattelmäki. Kangas on kudottu Italiassa ja printti on tulostettu Pinton-tehtaalla Italiassa. Hame on ommeltu Tampereen Härmälässä ompelimo PAU-Liinassa.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä, Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.

Buy this
  • 229,00 €
  • 2 Jäljellä
100% SSL Secure